E-pošta - zaposleni | Kakovost | Zemljevid strani |  |  |  |  |  | 
Išči
Koroška cesta 160, 2000 Maribor
Telefon: +386 2 22 93 840
E-mail: ff@um.si

O knjigarni

16. 04. 2009 je začela na Filozofski fakulteti Univerze v Mariboru delovati humanistično - družboslovna knjigarna. Na približno 14 kvadratnih metrih prostora je dostopnih skoraj 2500 knjig s področja humanistike in družboslovja, ki so izšle pri več kot 25 slovenskih založbah. Izbor strokovne literature, ki je temelj za študij na oddelkih FF UM in ki ga sproti dopolnjujemo, bo med drugim olajšal pregled slovenske knjižne produkcije na omenjenih področjih.
Poleg predstavitve novitet in tekočih informacij s področja založniške produkcije strokovnih in znanstvenih del želimo študentom omogočiti čimbolj neposreden stik s knjigo in nakup pod najugodnejšimi pogoji. Tako imajo študenti Filozofske fakultete UM pri nakupu od 10 do 40% popusta. Popustov pri nakupu so deležni tudi pedagoški delavci fakultete.

V knjigarni je mogoče naročiti tudi knjige, ki jih trenutno ni na policah.

Verjamemo, da osrednja visokošolska ustanova humanistično - družboslovne smeri v svojem okviru nujno potrebuje tovrstno specializirano knjigarno. Kmalu bo eno leto, odkar knjigarno imamo, sedaj ste na vrsti vi, spoštovane stranke, da ji s svojim obiskom vdahnete duha, tistega humanistično - družboslovnega, seveda. Duha, ki išče, sprašuje, preverja, kritizira, spoznava, premišljuje, ubira poti naravnost in počez, povzema, raziskuje, zanika, potrjuje, se druži s knjigo, in ob knjigi, ...

Čez čas, ko boste knjige zgolj listali, ali kupovali v »naši« knjigarni, bomo vedeli, da se je humanistično - družboslovni duh na FF UM že povsem udomačil.

Prisrčno vabljeni in dobrodošli v Knjigarni FF UM.

Dejavnost Knjigarne FF UM podpira Javna agencija za knjigo RS

Ponudba

Splošni pogoji

Slavia Centralis

Revija za geografijo

Mednarodna knjižna zbirka ZORA

Ostale publikacije


Odpiralni čas

Knjigarna je odprta od ponedeljka do petka med 12.00 in 16.00.

Naslov

Filozofska fakulteta UM
Knjigarna
Koroška cesta 160
2000 Maribor
Slovenija

Telefon
+386 (0)2 22 93 869

E-pošta
knjigarna.ff@um.si